EMP wont load hollow points
Results 1 to 3 of 3

Thread: EMP wont load hollow points

  1. EMP wont load hollow points

    I have a new emp 9mm and have shot a couple hundred rounds thru it all being target loads. I cleaned the gun today and now it wont rack hollow points. target loads load ok. any idea what I done wrong or is it something to do with the ammo? I dont remember what brand the hp are and do not have the box.

  2.   
  3. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Eugene, Oregon
    Posts
    637
    I have heard several people having the same problem with the EMP's. One person spread his feed lips a little, and that seemed to work. One guy just polished the feed ramp and after breaking it in a bit, the gun worked great with any ammo.

    Springfield has excellent customer service though. If you were to send it back, I would guess you would have your pistol back within 2 months.
    [SIGPIC][/SIGPIC]In order to rally people, governments need enemies. They want us to be afraid, to hate, so we will rally behind them. And if they don't have a real enemy, they'll invent one in order to mobilize us.

  4. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Tampa Bay Area
    Posts
    1,854
    I've seen this issue in the past with a couple of my new guns. The problem was actually the mags. If the mags are new also full load them and let them sit for 3 days. It'll break in the spring and will probably fix your issue.

    I've had to do this for several of my new Kimber mags.

    Hope this helps.
    "When Government fears the people, it's liberty. When people fear the Government, it's tyranny."
    - Benjamin Franklin

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Quantcast